Ad M. Everaars

Ad M. Everaars is sinds 1973 werkzaam in de media. Eerst als freelance-journalist en als persvoorlichter bij een platenmaatschappij. Later vijftien jaar als presentator/producer/regisseur bij NCRV-Radio. Tien jaar lang werkte hij ook als perschef van deze publieke omroep.

Na een korte periode als hoofd PR en Voorlichting bij Joop van den Ende Productions, verhuisde Everaars naar het toenmalige RTL Veronique. Als hoofd Communicatie was hij mede verantwoordelijk voor de publiciteit rond de ombouw naar RTL 4 en mede betrokken bij de introductie van RTL 5. Meer dan acht jaar konden de directie en de presentatoren van RTL 4 en 5 een beroep doen op zijn deskundig advies in het omgaan met de media.

Vanaf 1 december 1996 was Ad Everaars Manager Corporate Communicatie van “RTL/Veronica de Holland Media Groep”.

Op 1 februari 1998 stapte hij over naar het Nederlandse Omroepproduktie Bedrijf N.V. (NOB) te Hilversum, het grootste onafhankelijke, facilitaire omroepproductiebedrijf van Europa. Bij het NOB was Everaars Manager Corporate Communicatie en woordvoerder van de directie.

Sinds 1999 is Ad M. Everaars directeur/eigenaar van AD EM PROducties bv. Zijn bedrijf is onder andere actief in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Portugal, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk en Engeland.

Al ruim vijfentwintig jaar verzorgt Ad M. Everaars media-, presentatie- en communicatiecoaching. Voor de landelijke overheid en politiek én voor het bedrijfsleven; voor sportorganisaties en sporters én omroepen en presentatoren; voor gemeenten en provincies; voor zorginstellingen en belangenorganisaties; voor directies en managers; voor communicatie-adviseurs en woordvoerders.

Ad M. Everaars is ICF Gecertificeerd Coach en Lid in de Orde van Oranje-Nassau

© Copyright - AD EM PROducties | Media-, presentatie-, communicatiecoaching | Design by CompuMatch